Organisatie

 

Werkgebied
Wij stellen onze expertise en ervaring op het gebied van Projectbeheersing, Bedrijfsvoering, Kwaliteit, Arbo/Veiligheid en Duurzaamheid ten dienste van opdrachtgevers in zowel private als publieke sector.

TEHACON Quality Consultants werkt als onafhankelijk adviesbureau op het niveau van ingenieurs- en adviesbureaus. Wij doen projecten op het gebied van Bedrijfsvoering (ISO 9001, INK-managementmodel, etc.), Arbo/Veiligheid in de bouw/realisatie (VCA, OHSAS 18000, management van contractors), Kwaliteit van de uitvoering (EKB, Systeemgerichte contractbeheersing) bij zowel D&C als DFBM contracten en wij bewaken of aan de Milieu Wet en regelgeving wordt voldaan (ISO 14001).

Wij leveren een auditservice met gekwalificeerde Lead Auditors/Assessors m.b.t. het voldoen aan gestelde eisen en/of normen bij bedrijven en op projecten.

Tehacon Quality Consultants wil binnen Nederland de beste dienstverlener zijn én blijven in duurzame oplossingen in Bedrijfsvoering en Projectbeheersing. Die ambitie vraagt om continue groei in kwaliteit. Het succes van deze strategie heeft door de jaren heen ook steeds een groei in omvang tot gevolg gehad.

Familiebedrijf
Tehacon Quality Consultants, in 1983 opgericht, is ondanks haar expansie nog steeds een echt familiebedrijf. Sinds de start van de onderneming denken en handelen we nog steeds vanuit de cultuur van Tehacon. Binnen Tehacon hechten we sterk aan onderling contact, aan in verbinding staan met elkaar. We werken samen, presteren samen en boeken samen successen. Centraal staan onderlinge betrokkenheid, warmte en aandacht voor elkaar en voor onze klanten.

 
Tehacon bouwt op haar mensen. 'Bouwen op mensen' is dan ook een mission statement waar wij als Tehacon trots op zijn.